Publicat per

PAC 1: Disseny universal

Hola a tothom!!

Em dic Sara i per aquesta primera activitat el lloc de treball escollit ha sigut una habitació de casa, ha sigut escollida per diferents raons, una de les quals es degut que a causa del treball passo gairebé tot el dia fora de casa, per tant, m’agrada arribar i poder desconnectar del món a vegades per poder centrar-me en els meus estudis. Encara que l’habitació triada és una compartida amb la resta de la família, ja que és el despatx de la meva mare, el lloc on el meu pare realitza els seus hobbies, on tenim un petit gimnàs improvisat, i encara més important és on treballo i estudio per realitzar les activitats de la carrera. És un espai privat on puc passar una estona també amb la meva família, la qual no puc veure massa degut al treball, per això l’he triat també. En aquest espai també comparteixo espai amb les meves mascotes que em fan companyia i m’ajuden a relaxar-me quan em trobo estressada.

 

Debat0el PAC 1: Disseny universal

Deixa un comentari